Certificering en accreditatie

Voor onze evenementen keren wij aan het einde van de dag certificaten uit als bewijs van aanwezigheid. De certificaten worden alleen verstrekt indien u de gehele dag aanwezig was.

Het Nationaal Congres Onderwijs, Ouders & Jeugdhulp editie 2018 is geaccrediteerd door: Accreditatiebureau NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) / NVO Orthopedagoog-Generalist (OG), Registerleraar.nl en als bron voor informeel leren door Schoolleidersregister PO.

 Logo registerleraa OJ 2018          

Het congres is met 6 RU (registeruren) opgenomen in registerleraar.nl met registratienummer iQJhCItIXg. Het congres is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat het congres gedeeltelijk aansluit bij één of meerdere professionaliseringsthema's en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling via informeel leren.

Het Nationaal Congres Onderwijs, Ouders & Jeugdhulp editie 2017 is gevalideerd door: Accreditatiebureau NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) / NVO Orthopedagoog-Generalist (OG), Registerleraar.nl en als bron voor informeel leren door Schoolleidersregister PO.

Registerleraar.nl
Het congres is gevalideerd door de registratiecommissie van registerleraar.nl met 6 RU (registeruren) en opgenomen in registerleraar.nl, onder het activiteitnummer: kodpuDEwqB.

Schoolleidersregister PO
Het congres is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat het congres gedeeltelijk aansluit bij één of meerdere professionaliseringsthema's en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling via informeel leren.

cover tijdschrift