Certificering en accreditatie

Voor onze evenementen keren wij aan het einde van de dag certificaten uit als bewijs van aanwezigheid. De certificaten worden alleen verstrekt indien u de gehele dag aanwezig was.

Het Nationaal Congres Onderwijs, Ouders & Jeugdhulp editie 2018 is gevalideerd door:

SRPO Symbool Informeel Leren RGB    Schoolleidersregister PO Het Nationaal congres Onderwijs, Ouders & Jeugdhulp is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat het congres gedeeltelijk aansluit bij één of meerdere professionaliseringsthema's en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling via informeel leren. 
     
Logo registerleraa OJ 2018   Het Nationaal congres Onderwijs, Ouders & Jeugdhulp 2018 met registratienummer iQJhCItIXg is gevalideerd door de registercommissie.
Het congres is met 6 RU (registeruren) opgenomen in registerleraar.nl.Voor de editie van 2018 is validatie aangevraagd bij SKJ/NIP/NVO.

 

Het Nationaal Congres Onderwijs, Ouders & Jeugdhulp editie 2017 is gevalideerd door:

SRPO Symbool Informeel Leren RGB     
  
kodpuDEwqB 

 

Registerleraar.nl
Het congres is gevalideerd door de registratiecommissie van registerleraar.nl met 6 RU (registeruren) en opgenomen in registerleraar.nl, onder het activiteitnummer: kodpuDEwqB.

Schoolleidersregister PO
Het congres is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat het congres gedeeltelijk aansluit bij één of meerdere professionaliseringsthema's en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling via informeel leren.

cover tijdschrift