Certificering en accreditatie

Voor onze evenementen keren wij aan het einde van de dag certificaten uit als bewijs van aanwezigheid. De certificaten worden alleen verstrekt indien u de gehele dag aanwezig was.

Voor het Nationaal Congres Onderwijs, Ouders & Jeugdhulp editie 2019 wordt geaccrediteerd aangevraagd bij: Accreditatiebureau NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) / NVO Orthopedagoog-Generalist (OG), SKJ Kwaliteitsregister Jeugd, Registerleraar.nl en als bron voor informeel leren door Schoolleidersregister PO.

 Logo registerleraa OJ 2018          

Het congres 2018 was met 6 RU (registeruren) opgenomen in registerleraar.nl met registratienummer iQJhCItIXg. Het congres werd aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat het congres gedeeltelijk aansluit bij één of meerdere professionaliseringsthema's en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling via informeel leren.

Het Nationaal Congres Onderwijs, Ouders & Jeugdhulp editie 2017 is gevalideerd door: Accreditatiebureau NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) / NVO Orthopedagoog-Generalist (OG), Registerleraar.nl en als bron voor informeel leren door Schoolleidersregister PO.

Registerleraar.nl
Het congres is gevalideerd door de registratiecommissie van registerleraar.nl met 6 RU (registeruren) en opgenomen in registerleraar.nl, onder het activiteitnummer: kodpuDEwqB.

Schoolleidersregister PO
Het congres is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat het congres gedeeltelijk aansluit bij één of meerdere professionaliseringsthema's en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling via informeel leren.